Onwerkelijk… [persoonlijke blog]

Trotse Moeders Banner - Hoera een jongenGisteren waren we op kraamvisite bij mijn broer. Daar is het vierde kindje geboren, een prachtig mannetje met een heleboel zwarte haartjes. Helemaal perfect, net zoals de andere drie kindjes. Met mijn eigen drietal erbij, hebben mijn ouders een heleboel om trots op te zijn. En ik ook, want ook bij het voor de vierde keer tante worden van een van de kindjes van mijn broer, is het weer een geweldig gevoel.

Toen ik de kleine man mocht vasthouden, was ik weer verbaasd hoe klein een baby’tje is. Mijn neefje weegt ruim 6 pond en ik genoot er van om van dichtbij de mooie nageltjes, oortje, het neusje, de zachte ademhaling en alle kleine beweginkjes te kunnen ervaren. En toen ineens dacht ik terug aan mijn eigen kinderen…. Mijn oudste zoon woog bij geboorte 3830 gram, een flinke jongen voor een eerste kindje.

Onwerkelijk was het toen ik me realiseerde dat mijn tweeling per stuk meer woog dan mijn nieuwe neefje…. Mijn jongste zoon woog 3320 gram, in zijn eentje! En zijn tweelingzusje woog 4180 gram. Twee kindjes, tegelijk in mijn buik, en allebei groter dan het kindje wat ik gisteren in mijn armen hield. Onwerkelijk….

Voor andere, persoonlijke, blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Terug in Burgers’ Zoo: wat is er veranderd?

Ein-de-lijk konden we weer naar Koninklijke Burgers’ Zoo. Na een lange periode van voorzichtig zijn …