Leuke uitspraken van ons kleine Josephientje – deel 4: dieren [persoonlijke blog]

leuke-uitspraken-blog-copyright-trotse-moeders-albertine-4Laatst kwam ik in de la een notitieboekje tegen met leuke uitspraken van Josephine, toen het nog een Josephientje was…. Zo grappig om terug te lezen! Ik zal er een paar met jullie delen, voor leuke uitspraken van Josephientje over andere onderwerpen, klik je hier >>>>

Ook dieren zijn vaak een bron van grappige opmerkingen:

Toen Arne jarig was, lagen we om 6:30 uur nog op bed en begon onze (vorige inmiddels overleden) hond Nelsson te piepen in de gang. Josephine lag al lekker tussen ons in en zei :”Hoor! Nelsson piept “Lang zal die leven” voor papa!”

Na een uitleg over bacteriën, dat dat hele kleine beestjes zijn, bedacht Josephientje zich geen moment toen de hordeur nog open stond. Ze schoof hem snel dicht en zei :”Anders komen de ‘bactering’ binnen.”

Ze zag eens een roodborstje in de achtertuin….”Mam, ik zag zo’n vogeltje met een oranje keel!”

leuke-uitspraken-blog-copyright-trotse-moeders-albertine-3

En oh ja, het paard van Sinterklaas, haha!
“Oma, ik heb mijn laars gezet en heb er een wortel ingedaan voor Amerigo.”
Oma: “Weet je wat ze ook heel lekker vinden? Water!”
Josephine :”Ja, maar dat kan niet oma, want er zit bont aan de binnenkant van mijn Uggs …”

Voor andere, persoonlijke, blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

About Albertine van Veldhuizen - van Pluuren

albertineplu@gmail.com'
Ik ben Albertine van Veldhuizen - van Pluuren en Trotse Moeder van 4 dochters! Josephine (2004) heeft als passie acteren en musicals, Babette (2005) hockeyt 3 x in de week, Floortje (2008) heeft haar eigen pony waar ze heel druk mee is en Daphne (2011) is onze jongste handenbinder. Daar zit een karakter in waar je U tegen zegt...zij hockeyt ook, maar hoopt op een dag te mogen paardrijden. Dan hebben we nog 2 honden, Hugo en Marnix, waar ons huishouden ook al niet veel relaxter van wordt, maar het wel veel gezelliger maken. Oh, en niet te vergeten...ik heb ook nog een man, Arne, met een eigen bedrijf waar heel veel tijd in gaat zitten. Kortom, deze moeder is druk druk druk, af en toe chaos in huis, een (te) volle agenda, maar ik zou mijn grote gezin voor geen prijs in de wereld willen missen.....

Check Also

Corona in Huize Trotse Moeders [persoonlijk blog-1]

Behalve Trotse Moeder zijn, en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl heb ik ook een aantal …