Leuke uitspraken van ons kleine Josephientje – deel 4: dieren [persoonlijke blog]

leuke-uitspraken-blog-copyright-trotse-moeders-albertine-4Laatst kwam ik in de la een notitieboekje tegen met leuke uitspraken van Josephine, toen het nog een Josephientje was…. Zo grappig om terug te lezen! Ik zal er een paar met jullie delen, voor leuke uitspraken van Josephientje over andere onderwerpen, klik je hier >>>>

Ook dieren zijn vaak een bron van grappige opmerkingen:

Toen Arne jarig was, lagen we om 6:30 uur nog op bed en begon onze (vorige inmiddels overleden) hond Nelsson te piepen in de gang. Josephine lag al lekker tussen ons in en zei :”Hoor! Nelsson piept “Lang zal die leven” voor papa!”

Na een uitleg over bacteriën, dat dat hele kleine beestjes zijn, bedacht Josephientje zich geen moment toen de hordeur nog open stond. Ze schoof hem snel dicht en zei :”Anders komen de ‘bactering’ binnen.”

Ze zag eens een roodborstje in de achtertuin….”Mam, ik zag zo’n vogeltje met een oranje keel!”

leuke-uitspraken-blog-copyright-trotse-moeders-albertine-3

En oh ja, het paard van Sinterklaas, haha!
“Oma, ik heb mijn laars gezet en heb er een wortel ingedaan voor Amerigo.”
Oma: “Weet je wat ze ook heel lekker vinden? Water!”
Josephine :”Ja, maar dat kan niet oma, want er zit bont aan de binnenkant van mijn Uggs …”

Voor andere, persoonlijke, blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hoe vind je een unieke beker?

Koffie meenemen voor onderweg in een koffiebeker is voor veel mensen de ideale oplossing om …

Share
Share