Naam van het Britse prinsesje bekend!

Zaterdag 2 mei werd prins George de grote broer van een zusje. Prins William en Kate Middleton werden de trotse ouders van een prinsesje. ’s Middags lieten ze zich al even zien, op de stoep van het Londense ziekenhuis waarna beide ouders en hun dochter naar huis reden. Gelukkig ging alles zowel met moeder als kind goed.

Het speculeren over of het een jongetje of een meisje zou worden, was toen afgelopen, maar de Britten gingen door met het raden van de naam. Of namen, moet ik zeggen, want zoals het hoort bij een koninklijke telg, heeft ook dit prinsesje meerdere namen.

Vandaag werden die namen bekend gemaakt: Charlotte Elizabeth Diana zal deze prinses gaan heten. Mooie namen, voor een mooi meisje.

Charlotte Elizabeth Diana is de vierde plaats in de lijn voor de troonopvolging in: eerst komt prins Charles, dan Trotse Vader William en grote broer George komt ook nog voor Charlotte.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Prinses Corry [persoonlijk blog]

Op 8 december 2003 waren we in Haarlem, bij mijn lieve schoonouders die inmiddels allebei …

Share
Share