Doe mee met Pieter Konijn

Pieter KonijnEen boek vol leuke Pieter Konijn-activiteiten. Volg het spoor, speel het spel, puzzel, kleur, plak en teken. Als je alles hebt gedaan, krijg je een speciaal diploma! Haasje repje!

Recensie
Een nieuw stickerboek is altijd prijs bij ons in huis. Om een eerlijke verdeling te maken tussen mijn vijf jarige zoon en twee jarige dochter, besloot ik mijn dochter een van de stickervellen te geven en mijn zoon het boek zelf, met opdrachten. Dat was een verdeling waar ze zich goed in konden vinden. De stickers zijn bijzonder schattig en dochterlief wilde ze maar wat graag gebruiken voor verschillende knutsels en haar belonings-stickerkaart.

IMG_0297

Ik vind de platen van de ‘nieuwe’ Pieter Konijn leuk maar ben, zoals dat hoort, natuurlijk erg gehecht aan de oorspronkelijke prenten van Beatrix Potter. Als je het als twee losse dingen ziet is dit echt een leuk boek. Het helpt ook dat dit geen verhalend boek is maar gewoon een leuk opdrachten boek met mooi vormgegeven konijntjes en andere dieren.IMG_0295

Het boekje bestaat uit 16 pagina’s vol met zoek de verschillen, doolhoven, kleurplaten en zoekopdrachten en ook nog met een soort ganzenbord spel met uiteindelijk een echt diploma als je alle opdrachten hebt gedaan.

IMG_2841Dit alles ondersteund met stickers die de juiste oplossing geven of juist een beloning zijn bij het voltooien van de opdracht. Een mooi vormgegeven boek voor een paar uurtjes leuk en leerzaam spelen plús het plezier van de overige stickers.

Doe mee met Pieter Konijn – Beatrix Potter
Bekijk op bol.comDoeboek met stickers, 20 pagina’s, uitgeverij Ploegsma
Bestel dit doeboek hier voor € 4,99* >>>>

Lees hier onze recensie van een ander doe-boek van Pieter Konijn >>>>

*TrotseMoeders.nl is niet verantwoordelijk voor prijsveranderingen bij Bol.com

Share

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

365 dingen om te doen met je kleinkind

365 dingen om te doen met je kleinkind is een doeboek voor opa’s en oma’s. …

Share
Share