Loop 3 september mee voor Pink Ribbon

Pink Ribbon zet zich in om onderzoek te doen naar borstkanker. Daarnaast geven ze informatie over borstkanker en proberen ze om de kans op borstkanker, te verkleinen.
1 op de 8 vrouwen krijgt in haar leven borstkanker, dus grote kans dat je in je naaste omgeving iemand kent met borstkanker. Daarom is het juist zo belangrijk dat er onderzoek naar borstkanker wordt gedaan.

Nu heeft Afas een actie op touw gezet om geld in te zamelen voor Pink Ribbon. Het doel is om met zoveel mogelijk wandelaars, geld in te zamelen voor Pink Ribbon.
Het gaat hierbij om 25km te wandelen tijdens de Airborne Wandeltocht in Oosterbeek. Afas zorgt dat iedere deelnemer een t-shirt krijgt, waarop duidelijk te zien is, dat je voor Pink Ribbon loopt.

Je kunt deelnemen door 17,50 euro te doneren ( hiervan is 7,00 euro voor deelname kosten, aan de Airborne Wandeltocht). Inschrijven kan tot 2 augustus a.s. Voor meer informatie en aanmelden, klik hier

Lees meer;
Borstkanker voorkomen door moedermelk
Baby geboren zonder borstkankergen
Na kanker toch kinderen krijgen

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Honderd stukjes van mij [recensie]

Gina Bellamy’s leven is een chaos. Daar staat ze dan, na haar scheiding, in een …

Share
Share