De zomer van de familie Muis

Het is zomer en vakantie. De familie Muis geniet volop. Papa, mama, zus en baby Muis blijven gezellig thuis, gaan een dagje naar zee of zijn op stap in de bergen. En overal is er heel wat te zien. Ook voor jou! Help jij mee zoeken en de vragen oplossen?
Een zomers warm zoekboek met grappige flapjes om onder te gluren. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Recensie:
Het is een flapjesboek met veel mogelijkheden voor kinderen vanaf 3 jaar. Je kunt het boek ook voor jongere kinderen gebruiken.  Als ‘(voor)lezer’ kun je zelf bepalen welke items je per bladzijde aan bod laat komen. Op iedere bladzijde staat een kort verhaaltje m.b.t. de tekening van familie Muis. Ook staan er vijf ‘zoekvragen’ op iedere bladzijde. Samen met je kind kun je het antwoord op de vraag zoeken. Soms moet je zelf ook goed zoeken wat er precies bedoeld wordt met de vraag. Er zijn dan meerdere antwoorden mogelijk. Dan is aan jou de keuze of je voor het precieze antwoord gaat of dat je hier soepel mee omgaat. Kinderen vinden het ook erg leuk om het boek alleen te lezen. De flapjes spreken ook op deze leeftijd
nog aan en de tekeningen zijn zeer herkenbaar voor de kinderen!

De zomer van de familie Muis – Liesbet Slegers
Nederlands, Hardcover, 10 pagina’s, Claver
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Hilde

bcroonen@home.nl'

Check Also

Expeditie Archeon – kamperen in Archeon [verslag deel 2]

Kamperen in Archeon, dat is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je …