Lego Quatro

lego-quatroEr is veel verschillend speelgoed wat mijn kinderen leuk vinden. Maar één van de dingen waar het meest mee gespeeld is, is een doos Lego Quatro. Deze bouwblokken van Lego zijn groter dan Duplo blokken, waardoor kinderen er al jong mee bezig kunnen gaan. In eerste instantie torens bouwen (wat door de grootte van de blokken ook met weinig blokken al tot een flinke hoogte leidt). Later ook fantasie dingen maken of afbeeldingen nabouwen, zoals een hondje (favoriet bij mijn kinderen).

Hoewel er niet eens zoveel blokken in een box zitten, hebben mijn kinderen er uren mee gespeeld. En hoewel ze nu in de “echte lego” leeftijd zitten, pakken ze de doos nog wel eens om bijvoorbeeld het hondje te maken. Een echte aanrader dus om je kinderen kennis te laten maken met lego.

About Jennifer

Trotse Moeder van extra bijzondere kinderen. In mijn gezin heb ik te maken met diverse vormen van autisme, (extreem) hoge IQ's, handicaps, en combinaties daarvan. Maar vooral geniet ik van mijn mooie, lieve en bijzondere kinderen!

Check Also

Burgers’ Zoo doet gouden greep met LEGO [verslag van een bezoek]

Stel je toch voor dat je gevraagd wordt om samen met andere LEGO fans 40 …