TOET gaat naar Dinoland

Screenshot 2014-04-01 at 08.38.31TOET heeft een heel bijzondere auto die hem overal naartoe brengt. TOET kiest waar hij heen wil, drukt op de knop van zijn routeplanner en .. vrrroemm! Zo komt hij zelfs in Dinoland. Maar pas op, TOET, sommige dinosaurussen zijn wel heel erg groot. Gelukkig zit er op zijn tomtom ook een knopje ‘naar huis’ !

Recensie

Zodra ik tegen mijn zoon van net vier vertelde dat we een mooi boek hadden ontvangen met een verhaal over Dinoland werd hij direct al enthousiast. Hij is de laatste tijd veel bezig met dieren en ook dino’s zijn favoriet bij hem. Lekker op schoot gekropen begon ik aan het verhaal en al snel begon hij mee te doen.

Screenshot 2014-04-01 at 08.32.48Het boek heeft hele vrolijke, gekleurde plaatjes en is heel geschikt voor zowel peuters als kleuters. Ik vond het erg makkelijk voorlezen en leuk om te zien dat hij er zo enthousiast van werd. Ook omdat aan het einde zijn eigen fantasie gewoon nog een stukje verder ging  en daar gaat het naar mijn idee met lezen ook om. Het was dan ook duidelijk dat ik niet mocht stoppen na 1x lezen en zo werd het een gezellig repeterend leesfestijn op schoot.

TOET gaat naar Dinoland – Catherine en Laurence Anholt
32 pagina’s, uitgeverij Gottmer
Bestel dit boek hier >>>>

Screenshot 2014-03-25 at 16.43.29

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Abel en Ad [bespreking]

Mogen een eekhoorn en een rat wel vrienden zijn? Goede vraag… mogen een eekhoorn en …