Kleine Muis & Het Grote Hart

kleine-muis-grote-hart-trotse-moedersKleine Muis & Het Grote Hart’ is geschreven door Nadine Witteman, holistisch coach en inmiddels ook (kinder)boekenschrijfster en illustrator.

Nadine Wittemann over haar missie: “Als geadopteerde baby uit India groeide ik op in Nederland. Hoewel mijn jeugd zwaar was, wist ik door alle pijn en ellende heen geloof te houden in het concept LIEFDE. Dit heeft mij geholpen om verdriet, angst en pijn te overwinnen en bij te dragen aan positiviteit naar mijn medemens.

Mijn doel is liefde te verspreiden en financiële steun te bieden aan Liefdadigheidsorganisatie SOFOSH in Pune, dat een thuis biedt voor weeskinderen in India waar een deel van de opbrengst van dit boek naar toe gaat“.

In onderstaande video zie je goed de passie van Nadine over de boodschap in haar boek:

Recensie
Het boek ziet er erg aantrekkelijk uit. De kaft is zacht en voelt heerlijk aan, de kleuren zijn lief en de tekeningen zijn prachtig!

Kleine Muis & Het Grote Hart is vooral geschikt om voor te lezen. Naast de illustraties staat tekst die uitnodigt tot interactie met je kind wanneer je samen het boek gaat lezen. Kinderen zullen zich kunnen identificeren met Kleine Muis, die vrolijk, ijverig en lief is èn van knutselen houdt.

kleine-muis-grote-hart-recensie-trotse-moeders-1

Op een dag heeft ze het idee om voor iedereen een mooi, rood en glanzend hart te maken. Maar wanneer ze deze uit wil delen blijken de dieren anders te reageren dan ze verwacht had.

kleine-muis-grote-hart-recensie-trotse-moeders-2

Gelukkig heeft uil een mooi advies, wat meteen weer een aanknopingspunt kan zijn om met je kind(eren) over te praten.

kleine-muis-grote-hart-recensie-trotse-moeders-3

Ik kan enorm genieten van mensen met een passie, een passie die Nadine in bovenstaande video zeer duidelijk uitdraagt. Maar ook wanneer je ‘gewoon’ een mooi prentenboek wilt kopen en tevens een goed doel wilt steunen, zit je goed met dit boek. Het is gewoon een pareltje!

Kleine Muis & Het Grote Hart – Nadine Witteman
Bekijk op bol.comPrentenboek, 24 pagina’s, De Boekenfabriek
Bestel dit boek hier >>>>

kleine-muis-grote-hart-recensie-trotse-moeders-4

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share