Marktplaats Junior

Natuurlijk kennen we allemaal marktplaats wel. Waarschijnlijk heb je de website wel eens gebruikt om iets aan te schaffen of te verkopen. Maar er is nieuws op het gebied van deze tweedehands verkoopsite. Marktplaats richt zich nog meer op jonge ouders en doet dat door met een speciale nieuwsbrief te komen voor de jonge ouders.

Wat biedt Marktplaats Junior?
Wie zich gratis aanmeldt voor Marktplaats Junior wordt op de hoogte gehouden van:
* Handige checklisten
* Praktische informatie speciaal voor jou en je kind
* Ervaringen van anderen
* Extra voordeel en de scherpste aanbiedingen
* Originele ideeën voor (kraam)cadeaus
* De laatste trends

Wie zich aanmeldt krijgt ongeveer vijf keer per jaar de speciale nieuwsbrief met leuke tips, mooie aanbiedingen en inspirerende verhalen. Uiteraard allemaal afgestemd op de leeftijd van je eigen kind. Bovendien krijgen ouders die zich nu aanmelden voor de nieuwsbrief nog een grappig rompertje cadeau met daarop de tekst “niet te koop.”

Dus is er bij jou een kindje op komst? Meld je dan nu aan voor Marktplaats Junior!

Lees ook:
Sintinkopen beginnen al in augustus
Magnificent Baby: rompers net even anders
Vitamine A kan 600.00 kinderen redden

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Prachtige “er-op-uit-actie” van Trust [korting-actie]

Met drie pubers in huis zijn er regelmatig spullen nodig voor “bij de computer”. Gaming …

Share
Share