Zwarte draagdoek van With a touch of Rose

In juni komt With a touch of Rose met een zwarte draagdoek. Deze draagdoek heeft een witte bies. Deze kleur zal worden gevoerd naast de reeds bestaande kleuren: melange, paars, navy, kaki en lichtbruin. Alle draagdoeken worden geleverd met  een opbergzakje.

Eigenaresse
Anne‐Rose, eigenaresse van With a touch of Rose vertelt: “We wilden deze zomer met een nieuwe kleur komen en ook al was de suggestie van de kleur zwart al een aantal keer langsgekomen, we dachten toch aan een meer zomerse kleur. De Negenmaandenbeurs gaf de doorslag. Vele malen werd gevraagd of we geen zwarte draagdoek hadden. Op veler verzoek is het dus zwart geworden.”

Goed voor de baby
Het dragen van een baby in een draagdoek is zo ongeveer de oudste manier van het dragen van een kind en in heel veel culturen een vanzelfsprekendheid. Enkele voordelen van het gebruik van een draagdoek:

  • Je kan je kindje bij je dragen terwijl je allerlei activiteiten onderneemt;
  • Een draagdoek biedt een veilige en geborgen plek;
  • De baby heeft in een draagdoek een natuurlijke houding, waardoor de rug en heupjes zich beter kunnen ontwikkelen.

Lees ook:
Hoe vervoer jij je kind? Doe mee aan ons onderzoek
Waarom een draagdoek of een sling?

About Joni Blesgraaf

joni@hotmail.com'
24 jaar oud en woont in Overveen. Geboren in Haarlem. Heeft Sport en Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) gestudeerd aan Hogeschool INHolland Haarlem. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt als assistent leidinggevende in de buitenschoolse opvang in Heemstede. Nu bezig met Spaans leren, veel sporten en houdt van schrijven.

Check Also

Naar buiten met mijn baby [blog]

9 weken Time flies! De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Zonder dat ik er erg …