Voorkom brandschade, draag een blusschort!

Ken je dat? Je staat te koken, de kinderen rennen en spelen om je heen. Je waarschuwt, want je weet dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Maar let je zelf wel goed op? Vlam in de pan, het staat al lang in de top drie van Interpolis als oorzaak van brand in huis! De schade kan hoog oplopen en de gevolgen kunnen, bijvoorbeeld emotioneel, enorm zijn.

Keukenschort wordt blusdeken
Je kunt niet elk ongeluk voorkomen maar je kunt je wel voorbereiden. Interpolis introduceert daarom een blusschort. Dit is een keukenschort met de kenmerken van een blusdeken. Het schort is getest volgens Internationale standaards. Omdat het schort gedragen wordt, kan het heel snel van het lichaam worden getrokken en over de pan worden gelegd. Interpolis is al langer bezig mensen zelf verantwoordelijk te maken om schade te voorkomen. Je kent vast de slogan, ”voorkomen is beter dan verzekeren”.

Waar kopen?
De blusdeken is op 24 september jl. geïntroduceerd op de Woonbeurs in Amsterdam. Vanaf eind november is het blusschort exclusief verkrijgbaar via www.preventiewinkel.nl. Wanneer je weet dat de schade tot 70% lager is als je een blusdeken gebruikt, is het de investering van een blusschort zeker waard.

TIP: Villa Ramspoed
Wil je meer weten over gevaren in en rondom huis? Speel de Facebook game “Villa Rampspoed” en leer alles over preventief te werk gaan! Je kunt zo ook nog eens leuke prijzen winnen!

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Geen idee voor welke opleiding je moet gaan? Volg dan deze tips

Wanneer een kind klein is, ligt de focus van een moeder de eerste paar jaren …

Share
Share