LEUK: broodtrommels en schoolbekers van rvs!

Mooi en duurzaam gaat hand in hand bij de rvs broodtrommels en schoolbekers van Green Jump. De rvs bakjes en drinkbekers zijn gemaakt van stevig foodgrade roestvrijstaal. Rvs kan tegen een stootje waardoor je er jaren lang plezier van hebt. De broodtrommels zijn er in verschillende maten, voor de kleine eter of het fruitmoment op school tot een grote trommel waar 4 boterhammen in passen. Groot, klein, in rvs of met een gekleurde deksel, er is voor iedereen wel een broodtrommel die bij hem of haar past.

De rvs broodtrommels met 3 of 4 vakjes zijn nieuw bij Green Jump. Deze bakjes zijn ideaal als je verschillende dingen mee wilt geven aan je kind naar school. Ook leuk en handig voor een herfst picknick trouwens! Op de Green Jump pinterest pagina vind je foto’s van wat andere moeders meegeven aan hun kind. Leuk om nieuwe ideeën op te doen. Wil je ook andere ouders inspireren en de bakjes van je kind showen twitter dan met de hashtag #meenaarschool samen kunnen we elkaar inspireren!

Roestvrijstaal is het duurzame alternatief voor plastic: vrij van bpa, weekmakers en lood. Het gladde materiaal zorgt ervoor dat het geen nare geurtjes en smaakjes opneemt en is makkelijk schoon te maken is. De rvs schoolbeker wordt geleverd met een sportdop, handig voor thuis en onderweg. Bestel je er de ringdop bij dan heb je een goede lekdichte schoolbeker. De bekers en broodtrommels zijn natuurlijk niet alleen leuk en handig voor kinderen maar ook voor jou voor onderweg of op je werk. De drinkbekers, bidons en waterflessen zijn er in verschillende maten en er zijn ook rvs thermosbekers om koffie, thee of soep in warm te houden om mee te kunnen nemen. Kijk op de website van Green Jump voor meer duurzame oplossingen om eten en drinken in mee te nemen.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

“Mag ik een iPhone?” Zo pak je dat aan

Kinderen komen steeds vroeger in aanraking met smartphones. Het is dan ook niet gek dat …

Share
Share