Het resultaat van #DressMyDad: Styling door 8-jarige dochter bij Only for Men

only-for-men-copyright-trotse-moeders-1Vorige week ging de Trotse Vader van mijn kinderen met onze 8-jarige dochter naar Doesburg, naar een van de filialen van Only for Men. Hij ging daar voor Vaderdag een nieuwe outfit uitkiezen. Of nee, ik zeg het verkeerd: onze dochter ging voor hem een nieuwe outfit uitkiezen. Het event heette #DressMyDad, maar ons prinsesje noemt het ‘shoppen’ uiteraard 😉

only-for-men-copyright-trotse-moeders-2Vader en dochter hebben een heerlijke middag gehad. Bij Only for Men hebben ze lekker geluncht en goed kunnen “shoppen” door de ruime keuze en het ‘alles-onder-één-dak-concept’: van schoenen tot polo’s en van riemen tot maatpakken en alles wat daar tussen zit is op één man-vriendelijk adres te koop. Voor een verslag inclusief foto’s van deze winkelervaring, klik hier >>>>

Het leuke was dat vader en dochter wisten wat er gekocht was, maar dat ik moest wachten tot Vaderdag. Soort omgekeerde verrassing.

Gisteren (21 juni 2015) was het zover. Traditiegetrouw werden de Vaderdag-cadeautjes op bed uitgepakt en kwamen er een hele mooie broek van PME-legend (representatief, maar wel sportief met allerlei leuke details) en een mooi “bleek-rood” jasje tevoorschijn.

Vaderdag-2015-only-for-men-copyright-trotse-vaders-trotse-moeders-1  Vaderdag-2015-only-for-men-copyright-trotse-vaders-trotse-moeders-3

Vaderdag-2015-only-for-men-copyright-trotse-vaders-trotse-moeders-4  Vaderdag-2015-only-for-men-copyright-trotse-vaders-trotse-moeders-2

Een prachtig jasje van State-of-Art, erg mooi afgewerkt, ook aan de binnenkant. Voor de volledigheid moet ik er nog bij vermelden dat het jasje volgens mijn dochter uiteraard roze is….

Papa deed de nieuwe kleding aan en we hebben feestelijk ontbeten. Daarna zijn we gezellig met het hele gezin naar de film De Notenkraak geweest. Kortom, een feestelijke dag, met een feestelijk geklede papa!

Vaderdag-2015-only-for-men-copyright-trotse-vaders-trotse-moeders-7 Vaderdag-2015-only-for-men-copyright-trotse-vaders-trotse-moeders-5

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share