Première van ‘Tini, het nieuwe leven van Violetta’ in Carré [verslag]

violetta-tini-premiere-carre-verslag-copyright-trotse-moeders-1Een rode-loper-premiere, de wereldpremiere van Tini, het nieuwe leven van Violetta, en dan nog wel in Carré!

Dat vraagt om een goede voorbereiding, met name bij mijn dochter. De dag ervoor haar lange haren wassen en daarna vlechten, voor krullen op de feestdag zelf. Overleg over welke jurk (en waarom). Heerlijk, een dochter die al geniet voordat het zover is!

Genieten was het ook in de foyer voor genodigden, waar we gezellig samen wat konden drinken en snoepen en waar mijn dochter op de foto kon met een aantal acteurs van de Disney serie De Jonge Garde.

violetta-tini-premiere-carre-verslag-copyright-trotse-moeders-foto-foyer violetta-tini-premiere-carre-verslag-copyright-trotse-moeders-foto-jonge-garde

De wereldpremiere van Tini, het nieuwe leven van Violetta, was tijdens Tina in Concert. Voorafgaande aan de film waren een aantal optredens en in de zaal zaten veel bekende Nederlanders, waarbij met name de jongere BN-ers het druk hadden met het uitdelen van handtekeningen aan nog jongere fans.

violetta-tini-premiere-carre-verslag-copyright-trotse-moeders-zomaer-1 violetta-tini-premiere-carre-verslag-copyright-trotse-moeders-just-like-me

violetta-tini-premiere-carre-verslag-copyright-trotse-moeders-foto-1
violetta-tini-premiere-carre-verslag-copyright-trotse-moeders-tweeling violetta-tini-premiere-carre-verslag-copyright-trotse-moeders-sarah-julia

Met mijn dochter ben ik ook naar Violetta Live geweest <klik hier voor het verslag>, een eerste kennismaking met een wereld van gillende tienermeisjes bij een heus concert. Professioneel van begin tot eind stonden Marina Stoessel (Violetta) en de rest van de cast van Disney’s Violetta op het podium te zingen en te dansen. Geweldig!

En nu is er dan een film: Tini, het nieuwe leven van Violetta.

Een film waarin Violetta vermoed bedrogen te zijn door haar grote liefde, naar Italië gaat om tot zichzelf te komen. Leuke, nieuwe mensen ontmoet (waaronder een jongen, gespeeld door de Nederlandse Ridder van Kooten, die we al kennen van de Disney serie De Jonge Garde!), bijna verliefd wordt en een heleboel te weten komt over haar jeugd en haar moeder.

violetta-tini-premiere-carre-verslag-copyright-trotse-moeders-foto-10

Uiteindelijk vindt ze niet alleen zichzelf, maar ook haar liefde terug. Prima einde!

De film zit vol met muziek, mooie beelden en dans. Het acteerwerk is prima, de omgeving schitterend en alles klopt. De Italiaanse sfeer is aantrekkelijk en dat zijn de acteurs ook, zowel de mensen die we kennen uit de Disney serie Violetta, als de nieuwe vrienden van Violetta. Een heerlijke film om samen met je dochter heen te gaan, of om je dochter met een aantal vriendinnen naar toe te laten gaan. Uiteraard kun je er ook met je zoon heen, maar aan het publiek in Carré te zien, is dit toch vooral een meiden-film!

violetta-tini-premiere-carre-verslag-copyright-trotse-moeders-foto-11

Tussendoor was er gelegenheid voor de pers om foto’s te maken van Martina ‘Tini’ Stoessel, Mercedes Lambre, Jorge Blanco, Adrian Salzedo, Leonardo Cecchi en Ridder van Kooten en ook toen was te zien hoe professioneel de acteurs waren. En toch ook verlegen, met name Martina Stoessel zelf kwam verlegen over, wat haar eigenlijk nog mooier maakte.

violetta-tini-premiere-carre-verslag-copyright-trotse-moeders-foto-12

Na afloop kreeg iedereen een knal-roze Tina-goody-bag en was het tijd om naar huis te gaan en na te genieten. Vanaf 5 mei 2016 draait de Disney film “Tini, het nieuwe leven van Violetta” in de Nederlandse bioscopen. Vermoedelijk zullen mijn dochter en ik er nog minimaal 4 keer naar toe gaan!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share