Cartoonito Pret & Spelletjes app voor Iphone

Cartoonito, het nieuwe TV-blok voor kinderen dat deze maand is gelanceerd op TV-zender Boomerang heeft nu ook een app voor de iPhone met nog meer plezier en pret.
De Cartoonito Pret & Spelletjes app is gratis verkrijgbaar via iTunes en biedt de kleintjes drie geweldige spellen en een reeks video’s van de favoriete Cartoonito programma’s.

Ouders kunnen met de handige app ook de TV-gids van Cartoonito raadplegen of het laatste nieuws over het TV-blok vinden. De Cartoonito app is voor kinderen vanaf 3 jaar maar ook oudere kinderen kunnen zich perfect vermaken met de leuke spelletjes. Zo bevat de app een reeks video’s van alle favoriete Cartoonito programma’s zoals Beertje Paddington, Baby Looney Tunes, Bananen in Pyjama’s of Jelly Jamm.

Naast de video’s kunnen de jongste Cartoonito fans kiezen uit drie gratis spelletjes. Puzzelen met tekenfilmfiguren. Of een kleurplaat inkleuren van Bananen in Pyjama’s of een heel moderne uitvoering van memory waarbij je bellen moet stuk prikken om de tekenfilmfiguren uit Jelly Jamm bij elkaar te zoeken.

Download hier de gratis app>>

About Tamara

meletster@gmail.com'

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021

Dit jaar is de opzet van de Speelgoed van het Jaar verkiezing anders dan andere …