Bezoek het Sinterklaashuis in Duinrell

Op 26 en 27 november en 3 en 4 december woont Sinterklaas weer in zijn ‘Sinterklaashuis’ op Duinrell. In het huis, dat door de gasten van Duinrell kan worden bezocht, zijn de werk- en slaapkamer van de Sint te zien en er is een Pietenschool en Pakjeskamer. Ook de schimmel Amerigo is van de partij.

In deze weekends geeft Sita, bekend van Disney Channel en van de sinterklaasintocht in Scheveningen afgelopen zaterdag, met de party-Pieten ‘Toppers’ elke dag een Sinterklaasconcert in het ‘Sinterklaastheater’. Tijdens dit super feest worden bekende en gloednieuwe liedjes samen met de kinderen gezongen. Natuurlijk maakt Sinterklaas met zijn Pieten daarbij zijn opwachting.

Op deze dagen is er tevens een beperkt aantal attracties open zoals de zweefmolen Aqua Swing, de minitrein, Locomotion, Kikkerachtbaan, Mad Mill en de super spannende achtbaan Falcon.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De leukste Lama-cadeaus [top 5]

Ineens zie je ze overal: lama’s! Lama’s als print op truien en pyjama’s, lama’s op …