Sportlab in NEMO

NEMO heeft een nieuwe zomertentoonstelling geopend! In het Sportlab draait alles om de wetenschap en innovaties achter sport. Zo kun je hier je eigen sportprestaties verbeteren door middel van het leren over hoe je mentale kracht invloed heeft op prestaties en welke sportmiddelen je kunt gebruiken om zelf beter te worden. Zo leer je bijvoorbeeld dat een bepaald zwempak invloed heeft over hoe makkelijk je door het water glijd en maak je kennis met de meest ronde bal ter wereld.

Ook heeft NEMO laatst een mooi evenement georganiseerd in het Vondelpark waarbij voorbijgangers opeens meeliepen in een hardloopwedstrijd. De onwetende zakenmensen, kinderen moeders, joggers, wandelaars én hun hond, liepen opeens met een officieel starnummer richting de finishlijn. Meer dan 100 finishlijnen zijn die middag behaald. Leuken konden ze het nieuwe thema niet aankondigen!

Naast dit, schrijft ook elke week een blogger over de laatste sportontwikkelingen op de NEMO site. En wie zouden wij nou zijn als we hier niet aan mee deden. Volgende week is het onze beurt en zal TrotseMoeders.nl een recensie schrijven over het Sportlab in NEMO Amsterdam.

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Ik heb Nemo gevonden! Finding Nemo is nu op Netflix

Binnenkort komt de nieuwe Disney-Pixar animatiefilm Finding Dory in de Nederlandse bioscopen. Een heerlijke familiefilm …