Het nieuwe kookboek van Donna Hay

Ik ben een groot fan van de kookboeken van Donna Hay. Toen ik dit nieuwste kookboek van Donna afgelopen week bij de post vond, maakte ik een sprongetje van geluk. “Heerlijk weer genieten…”

Je snapt dat ik hierdoor wel gelijk de lat hoog leg voor dit kookboek. Donna Hay’s recepten ogen verrukkelijk, zijn authentiek en zijn vooral tongstrelend. En zijn tegelijkertijd heel goed te bereiden zonder ingewikkelde trucjes. Recepten die vrijwel altijd snel en makkelijk te maken zijn, met een groot wauw effect op je bord. Zowel qua smaak als presentatie. Dit boek heeft als titel en als thema “simple dinners“. Met meer dan 140 recepten, slimme ideeën en snelle oplossingen voor elke dag. Dat klinkt ideaal voor gezinnen…

Gelukkig; pak van m’n hart. Ook dit boek maakt de verwachtingen waar. De recepten zijn toegankelijk, maar indrukwekkend. De maaltijden ogen geïnspireerd uit de Italiaanse, Franse en Aziatische keuken. Recepten die je op een doordeweekse dag zo in elkaar flans met ingrediënten die je gewoon in je voorraadkast vindt. Of zoals ze zelf zegt in haar inleiding: “Of het nou om noedels of rijst uit de voorraadkast of groente uit de koelkast gaat, ik zal je laten zien hoe je met vertrouwde, alledaagse ingrediënten verrukkelijk doordeweekse gerechten kunt maken.”

Maar eerlijk is eerlijk… Veel van deze recepten zijn toch diners die ik voor visite zou maken of voor een zondagse maaltijden.

Simple dinners – Donna Hay
Kookboek, paperback, pagina’s, 208 pagina’s, Van Dishoeck
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Met mes en stokjes

Als ik dit kookboek in handen krijg, blader ik het even door en valt mijn …

Share
Share