Hulabye Happy Changer

Tegenwoordig zijn er tal van producten te vinden om het leven van een moeder een beetje makkelijker te maken. De Hulabye Happy Changer is ook zo’n product. De uit Amerika afkomstige Erin Kelly heeft dit product bedacht. Haar baby probeerde zich tijdens het verschonen continu om te draaien. Waardoor het verschonen elke keer een hele uitdaging werd. Dat moet anders kunnen dacht ze en na wat uurtjes achter de naaimachine was daar de oplossing.

Als ik dit product uit de verpakking haal, heb ik eerst geen idee wat ik hier mee moet. Als ik de gebruiksaanwijzing lees die er bij zit, wordt het mij al snel duidelijk. In eerste instantie moet ik er een beetje om lachen, maar goed… mijn baby blijft tot nu toe altijd keurig liggen tijdens het verschonen. Ik leg de Happy Changer nog even weg. Twee maanden later is mijn dochter een stuk beweeglijker geworden en blijft ze niet altijd meer stil liggen tijdens het verschonen. Tijd om dit product te testen! De doek is door middel van klittenband om het aankleedkussen vast te maken. Daarna leg ik mijn dochter er op en doe haar armpjes door de armsgaten heen.  Deze worden ook door middel van klittenband vast gemaakt. Het ziet er in eerste instantie een beetje gek uit, maar mijn dochter vindt het prima. Tijdens het verschonen trekt ze een beetje aan de doek, maar ze krijgt hem niet los. En als ze probeert  om op haar buik te draaien, dan lukt dat niet. Daardoor raakt ze eerst een beetje gefrustreerd, maar als ik haar even afleid is het al snel weer goed. De eerste test is dus geslaagd. De rest van de week maak ik veel gebruik van de Hulabye Happy Changer en ik moet zeggen dat met name het verschonen van een poepluier nu een stuk makkelijker gaat. Het is ook net of ze in de gaten heeft dat ze zich toch niet kan omdraaien en het daarom ook niet meer probeert.

Over het uiterlijk van dit product ben ik zeer te spreken, met de gekleurde stippen ziet deze doek er super vrolijk uit. Ook kwalitatief ziet het er goed uit. Voor wie niet zo van stippen houdt, zijn er ook effen doeken verkrijgbaar. Ik vind de Hullabye Happy Changer een heel handig hulpmiddel bij het verschonen van baby’s die steeds beweeglijker worden.

About Sigrid Metz

sigridmetz@gmail.com'
Trotse "mem" van zoon Niels (okt. 2009) en dochter Rixt (aug. 2012). Zoals de titel "mem"al aangeeft, wonen wij in friesland. Ik ben werkzaam als dierenartsassistente. Genieten doe ik van quality time met mijn gezin , maar ook van heerlijk rustig een tijdschrift lezen of leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. Ik hoop dat jullie genieten van het lezen van mijn recensies.

Check Also

Hoe verhelp je luieruitslag?

Wanneer je baby’tje pasgeboren is, draait je hele wereld om je kleine spruit. Wanneer je …