Op en top zwanger in Oostenrijk [blog]

Charlotte-bergenDe teller staat op 37 weken en 6 dagen…

Fit zijn
Iedereen om me heen die al eens een bevalling heeft meegemaakt, geeft aan dat het topsport is. Als je bedenkt dat je misschien wel meer dan 10 uur nodig hebt, kan ik me daarbij ook wel wat voorstellen. Daarom let ik erop dat ik conditioneel enigszins fit ben en dat ik me sterk voel. Hoe doe ik dat?

I like fresh
In de basis eet ik bewust en gevarieerd en zorg ik dat ik de dagelijkse portie vitaminen en mineralen binnenkrijg. Ik eet niet voor twee (dat is echt onzin), maar ik eet gevarieerd. Mede dankzij de frisse verzorgingsproducten van de Oostenrijkse firma Ringana, is het voor mij makkelijk om aan mijn dagelijkse porties vitale stoffen te komen en mijn groeiende buik te verzorgen met lekkere crèmes op basis van kruiden, fruit en groente. Ik ben sinds 2 jaar zelfstandige partner van deze organisatie om het meer bekendheid in Nederland te geven onder de naam www.ilikefresh.nl

charlotte-hondJimmy
Een ander geheim om me fit te houden, is mijn lieve chocoladebruine labrador Jimmy. Nu precies 2 jaar oud. Elke ochtend en avond loop ik een ronde van ongeveer 35 minuten met hem, dus ruim een uur per dag. Het eerste stuk gaat bergop, daarna een wat vlakker stuk door het bos en bergafwaarts weer terug. Hierdoor blijf ik in conditie en kom ik in de frisse berglucht.

Als zelfstandige in de communicatie, marketing en PR, die van huis uit werkt, is het heel makkelijk om de hele dag achter de computer te zitten. Dat was destijds een extra reden om een hond aan te schaffen, zodat ik verplicht naar buiten moest. Inmiddels na 2 jaar is het zo vanzelfsprekend, dat ik ook wel eens een rondje loop als de hond er niet is!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wil je graag zwanger worden, maar ben je verslaafd?

Wanneer je een kinderwens hebt, wil je natuurlijk het beste voor het kindje wat je …

Share
Share