Een hap voor een lach

DiningCity.nl gaat in samenwerking met Stichting CliniClowns de allereerste Restaurant Week KIDS ter wereld organiseren. Namelijk in de meivakantie (28 april – 6 mei) kunnen de ouders hun kinderen mee uit eten nemen naar een van de maar liefst 250 geselecteerde restaurants door heel Nederland. Het concept is bijna hetzelfde als tijdens de reguliere Restaurant Week: genieten van een driegangendiner of –lunch tegen een gereduceerde prijs, alleen worden er nu culinaire lekkernijen speciaal voor kinderen bereid. Kortom, patat met een frikadel en appelmoes is niet beschikbaar tijdens deze week. Je kan al vanaf 4 april om 10:00 uur tafels gaan boeken via restaurantweekkids. Dus wees er snel bij want het kan zomaar zijn dat het restaurant waar jij wilt gaan eten al vol geboekt is!

De Restaurant Week KIDS is  het ideale moment om jou kind tot 14 jaar kennis te laten maken met allemaal soorten eten dat voor hen is gemaakt. Onder andere restaurant Rootz in Limmen (van Masterchef Peter Lute), heeft al aangegeven de uitdaging aan te gaan. “Je moet kinderen niet te veel betuttelen, maar ze als volwassenen behandelen. Voor kinderen is smaak een ontdekkingsreis en ik vind het leuk om hier – als professional in de keuken – een bijdrage aan te mogen leveren”, zo vertelt Peter Lute. Lute wil een gerecht maken dat zowel bij volwassenen als bij kinderen in de smaak valt. Het diner start om 17.00 uur en om 19.00 uur . Het is culinaire kinderfeestje is om 20:00 uur weer afgelopen.

Op 27 maart 2012 wordt de volledige deelnemerslijst bekendgemaakt op www.restaurantweekkids.nl. Van elk verkocht menu gaat 1,50 euro naar Stichting CliniClowns. Voor een driegangendiner betaal je tijdens de restaurantweek 30 euro (kinderen betalen 15 euro) en voor een lunch voor 25 euro (kinderen betalen 12,50 euro).

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

CliniClowns WonderWater – de kracht van verbeelding is nu te koop

Een aantal jaren geleden heb ik mogen ervaren hoeveel impact CliniClowns kunnen hebben bij kinderen …