Goliath Super Sand Castle genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014

super-sand-zand-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moeders-kasteelGoliath Super Sand Castle is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014 in de leeftijdscategorie 4-5 jaar.

Uit het juryrapport:

Artikelomschrijving:
Haal het plezier van zand in huis, zonder de troep. Het magische Super Sand is ultrazacht, droogt niet uit en laat zich makkelijk bewerken. Zandtaartjes en kastelen: het kan allemaal met de bijgeleverde gereedschappen en vormpjes. Antibacterieel en gemaakt van natuurlijke materialen. Door de structuur van het zand is het in een wip opgeruimd. Super Sand stimuleert de creativiteit van kinderen.

De mening van de jury:
super-sand-zand-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moedersEen zandbak voor de woonkamer. Heel verrassend: geen rommel met dit zand. Het zand is geen klei maar ook geen zand en voelt prettig aan. Hiermee wordt de creativiteit gestimuleerd, het prikkelt de zintuigen, waanzinnige vormen mee te maken en werkt verslavend. Dit is het nieuwe “kleien”.

Toelichting pedagoog:
Met deze zandbak in huis wordt de creativiteit van het kind gestimuleerd. Door het speciale zand met sterke cohesie en de meegeleverde kasteelvormen, kan het kind de mooiste bouwwerken maken. Zelfs bij regendagen kan het kind binnen met dit zand spelen, en dat lijkt ook pedagogisch aantrekkelijk. Kinderen van deze leeftijd spelen toch graag met zand en bouwen graag.

Goliath Super Sand Castle 
Bestel dit super zand hier >>>>

genomineerd-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moeders-klik-hier

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Prinses Beatrix: Trotse (groot)Moeder!

Behalve de mooie portretfoto’s die we al eerder op de website mochten laten zien, heeft …

Share
Share