Spat! Wa’s dat?

Met het kleurboek Spat! Wa’s dat? kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en gewone dingen heel ongewoon maken. Dit boek zit vol kleurrijke illustraties van doorsnee dingen die kinderen aanmoedigen om deze gewone dingen om te toveren tot iets buitengewoons. Een prop papier wordt een ijsberg met pinguïns, een varenblad wordt een dinosaurus en een handafdruk verandert in een olifant. Wat zou jouw kind kunnen maken van verfspatten, koffiekringen en aluminiumfolie?

Het leuke aan dit boek is dat kinderen het zelf zo moeilijk kunnen maken als ze zelf willen. Natuurlijk is dit boek niet voor de jongste kinderen bedoeld, maar van 5 jaar tot 12 jaar is het erg leuk om te doen. Zelfs ik als moeder kan het niet laten om aan de slag te gaan met een paar uitdagingen. Ik moet zelfs uitkijken dat ik mijn dochter zelf laat verzinnen wat ze er van kan maken en niet mijn eigen ideeën voorschotel.  Misschien een idee: dezelfde afbeelding er twee keer in zodat verschillende mensen van dezelfde afbeelding totaal iets anders kunnen maken? Dat lijkt me echt erg leuk!

Spat! Wa’s dat? is een ideaal kleurboek waar ze de hele zomer mee kunnen doen. Het boek heeft maar liefst 128 pagina’s, dus genoeg tekenplezier onderweg, op vakantie of gewoon lekker thuis.

Spat! Wa’s dat? – Andrew Pinder
Kleurboek, paperback, 128 pagina’s, Uitgeverij De Fontein
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …