Een nieuw puzzelboek voor kleuters

puzzelboek voor kleutersKleuterpret is een nieuw puzzelboek vol puzzelplezier voor kleuters. Het is een zeer gevarieerd puzzelboek met eenvoudige puzzels, speciaal voor kinderen die nog niet kunnen lezen. Weet jouw kind de weg door het doolhof? Heeft jouw zoon of dochter alle verschillen al gevonden en wat klopt er niet aan het spiegelbeeld? Door middel van symbolen weet het kind wat te doen.

Spelen betekent ontspanning
Voor een kleuter is spelen een hele belangrijke bezigheid. Spelen betekent ontspanning voor het kind en tegelijkertijd een middel om allerlei vaardigheden aan te leren. In dit leuke en leerzame doeboek zijn daarom allerlei puzzels opgenomen die de ontwikkeling van kleuters stimuleren. Het boekje is gebaseerd op de basisbegrippen van groep 1 tot en met groep 3.

Recensie
Kleuterpret is goed gevuld met eenvoudige puzzels die geschikt zijn voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Erg fijn is dat er in het boek rekening wordt gehouden met de ontwikkeling van de kleuters. puzzelsZeker ook omdat er moeilijker en makkelijkere puzzels in zitten zodat elk kind er zelfvertrouwen en een uitdading in vindt. Of je kind nou 4 jaar is en pas net naar school gaat of al 6 jaar is. Mijn dochter (4,5 jaar) vindt vooral het doolhof, kleur de stippen en zoek de verschillen erg leuk. De verschillen vinden in een spiegelbeeld vindt zij nog lastig. Maar dat is maar is juist het leuke, want ze haalt veel plezier uit de puzzels die je wel kan en probeert samen met mij de ‘moeilijke’ puzzels op te lossen. Wat mij betreft een geweldig puzzelboek waar je kind uren plezier aan heeft!

Kleuterpret kost € 2,75 en is verkrijgbaar via de boekhandel, supermarkt en via Sanderspuzzelboeken.nl.

 

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Rear View Mirror Puzzle: Verkeersdrukte

Puzzelen wat je in de achteruitkijk-spiegel ziet. Dat is origineel! De Rear View Mirror Puzzle: …