De kunstwerkjes van Kippetje

Kippetje is niet de eerste de beste. In de fabriek waar ze werkt, maakt ze bijzondere eitjes. Maar haar bazen hebben er geen oog voor en ontslaan haar. Gelukkig zet Kippetje door en ondanks alle tegenslagen blijft ze de wonderlijke eieren ontwerpen. Op een mooie dag leert ze mevrouw Leonora kennen, en haar leven verandert voor altijd…

Recensie
De kunstwerkjes van Kippetje is een sterk verhaal met een duidelijke boodschap erin. Het verhaal van Kippetje laat zien dat je niet zomaar moet opgeven, maar juist moet doorzetten als iets tegenzit. Zo zet Kippetje ook door en komt ze erachter dat als je doorzet, dat alles vanzelf weer goed komt.

Mijn zoon van 5 jaar vind De kunstwerkjes van Kippetje een erg leuk boek. Naast het verhaal, zijn de illustraties een lust voor het oog. De illustraties zijn levendig, kleurrijk en prachtig om te zien. Mijn dochter van 3 jaar is nog te jong voor het verhaal, maar ze vind het erg leuk om naar de plaatjes te kijken en alles aan te wijzen. De kunstwerkjes van Kippetje is dan ook geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Voor jongere kinderen zal het verhaal nog niet zo leuk zijn.Maar jongere kinderen zullen het wel heel erg leuk vinden om naar de tekeningen in dit boek te kijken.

De kunstwerkjes van Kippetje – Loufane
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Clavis
Bestel dit boek hier bij Bol.com >>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share