Even voorstellen: Trotse Moeder Marieke

marieke-nylan-trotse-moeders-voorstellenIn de week van de borstvoeding hadden we een winactie waarmee een B-toB borstkolf van Difrax gewonnen kon worden. Eén dag te laat om mee te kunnen doen voor de hoofdprijs, kwam het persoonlijke verhaal van Marieke binnen. Mooi en eerlijk geschreven en voorzien van een prachtige foto. Gelukkig mocht ik deze blog plaatsen en ook belonen met een Difrax prijs. 

Vandaag kan ik met Trots aankondigen dat Marieke toe treedt tot ons vaste team van bloggers. Ze stelt zichzelf voor:

Marieke-even-voorstellen-trotse-moedersMijn naam is Marieke. Ik ben de trotse mama van Nylan. Wij wonen samen, want de trotse papa van Nylan woont in Argentinië. Helaas hebben wij nauwelijks contact met hem, maar wij doen het erg goed samen hier in Nederland en hebben dolle pret met elkaar.

nylan-marieke-trotse-moedersMijn zoontje is dus half Argentijns en half Nederlands en om het nog culturele te maken is hij geboren in Spanje. Daar hebben wij enige tijd gewoond met zijn drietjes. Inmiddels weer een jaar in Nederland. Ik werk 3 dagen in de week en Nylan geniet op die dagen van de tijd met de gastouder of van opa en oma.

Als ik niet werk ondernemen mijn zoontje en ik van alles. Zodra het zonnetje schijnt lopen wij naar het strand, vlakbij voor de deur of fietsen wij richting het bos. Wij proberen elke dag even te knuffelen met onze reuze konijn die bij ons in de tuin woont. Regent het, dan gaan wij knutselen, boekjes lezen of lekker koekjes bakken. Een leven zonder mijn lieve, kleine, twee-jarige-nee-zegger kan ik mij niet meer voorstellen!

marieke-nylan-trotse-moeders-schaap

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Inge

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share