Sapperdeflap … daar is Koe!

Sapperdeflap ... daar is koeAlle kindjes houden van kiekeboe spelen, vooral als zich achter de schuifjes een dier heeft verstopt. Maar sapperdeflap…wie is dat in het spiegeltje achter het laatste schuifje? Er zijn ondertussen al meerdere varianten van dit flapjesboek van verschillende dieren. Daar is koe de nieuwste van.

Recensie
Sapperdeflap… daar is Koe! is een kartonnen boekje met op elke bladzijde een schuifje. Achter elk flapje zit een dier verstopt. Door de stevige kartonnen bladzijdes, gaan de schuifjes niet snel kapot. Ideaal dus voor kleine peuter handjes.

Vooral mijn dochter van 2 jaar vind dit boek erg leuk. Ze noemt dan ook alle dieren op. Hoewel ze weet welk dier achter het schuifje zit, is het voor haar toch weer steeds een “verrassing” welk dier erachter vandaan komt.

Maar de leukste bladzijde, blijft toch de laatste bladzijde. Want daar zit een spiegel achter verborgen? Helemaal te gek dus voor jonge kinderen! Sapperdeflap…daar is Koe, is dan ook een aanrader voor de allerkleinsten.

Sapperdeflap … daar is koe – Clair Dowe
Peuterboek, hardcover, 10 pagina’s, Gottmer

Koop hier bij bol.com >>

Lees ook:
Tellen met fruit
Draakje leert het wel
Karel in de lente

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Het feestwinkeltje [recensie]

Marianne Busser en Ron Schröder zijn niet meer weg te denken uit de kinderboekenwereld. Ditmaal …

Share
Share