Groeisprong

Waar ik dacht een boek in de lijn van Oei ik groei binnen te krijgen, blijkt Groeisprong een heel ander soort boek. Maar ondanks dat (of juist daardoor?) een heel geschikt boek voor Trotse Moeders!

Inhoud 
Je levensloop, loopbaan, relaties, team en je bedrijf ontwikkelen zich volgens patronen. Die kunnen succesvol zijn en groei stimuleren. Maar op een dag merk je dat ze niet meer voldoen. Je groeit niet meer, oude patronen staan je in de weg. Er hangt een emmertje achter je speedboot. Dan is het tijd om te bewegen naar een nieuwe balans. Tijd voor een groeisprong. Dit boek neemt je mee in de zoektocht naar diepgaande inzichten die leiden tot jouw groeisprong. Inspirerende vragen, herkenbare voorbeelden en praktische oefeningen helpen je bewust te worden van je energiebronnen en je innerlijke kompas. Je verdiept je zelfbewustzijn en vindt je weg naar vertrouwen, harmonie en geluk.

Regi Melcherts
Regi Melcherts is oprichter van de Strategisch Coachen Groep (SCG) en verzorgt opleidingen, coaching en mediation op het gebied van persoonlijke, professionele, team- en organisatiegroei. Executives, ondernemers, teamleiders en professionals weten hem te vinden. Hij publiceert over mediation, empowerment en leiderschap.

Groeisprong is uitgegeven als hardcover van 220 pagina’s door Bigbusinesspublishers. Het boek bekijk / bestel je hier >>>>

Mening
Ik houd van dit soort boeken. Meestal vind ik niet de tijd of de rust om een volledig boek uit te lezen en ik vermoed dat dat voor meer Trotse Moeders zo is, maar ieder boek heeft toch weer dingen die je er uit pikt, ook wanneer je er gewoon doorheen bladert en af en toe een stuk leest. Zelf vond ik het vierde hoofdstuk heel verhelderend (onderstaande grafiek komt daar in voor en ook een overzicht van verschillende fasen in je leven).

Voor mijn persoonlijke groei heb ik het meest gehad aan hoofdstuk 4: je energiebronnen in balans brengen. Met name omdat het voor mij heel inzichtelijk maakte hoe het werkt met je energiebalans. Natuurlijk weet je best dat je soms teveel energie ‘verbruikt’, bijvoorbeeld in een vriendschap, maar dat echt duidelijk krijgen kwam voor mij door dit hoofdstuk.

En dat deed me ook realiseren dat ik mezelf tekort doe, door niet het hele boek te lezen. Hoofdstuk 3 is namelijk gebaseerd op de ideeën uit de eerste twee hoofdstukken en verder in het boek ga je kijken hoe jij een groeisprong kunt maken. En dus ga ik zeer binnenkort echt bij het eerste hoofdstuk beginnen en gun ik mezelf nog meer verhelderingen om uiteindelijk tot andere keuzes te kunnen komen. Een aanrader, dit boek, voor mensen die meer willen weten over hoe het bij hen van binnen kan werken en wat je daar zelf mee kunt.

Wil je een kijkje nemen in het boek Groeisprong? Klik dan <HIER> voor het inkijk-exemplaar.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.
Share
Share