Speel met de draken uit Hoe Tem je een Draak

Screenshot 2015-06-03 at 21.11.00Voor de échte drakentemmers en temmers in opleiding biedt Spin Master vanaf dit voorjaar haar gevaarlijke draken aan, inclusief hun rijders. De bekende personages Warmachine & Drago, Toothless & Hiccup, Nadder & Astrid en Monstrous Nightmare & Snotlout zijn vanaf nu samen verkrijgbaar. De draken hebben allemaal bewegende vleugels en de berijders zijn voorzien van een wapen om het kwaad te bestrijden.

Hoe Tem je een Draak is een film die mijn kinderen en ik al meerdere malen hebben gezien. Enorm origineel: een dorp op het eiland Berk met ruige Vikingen wordt geplaagd door aanvallen van draken. hoe-tem-je-een-draak-copyright-trotse-moeders-2De zoon van het stamhoofd (Hiccup / Hikkie) is een mager mannetje wat graag bij de andere, stoere jongens (en een enkel meisje) wil horen, maar steeds de mist in gaat wanneer hij probeert te helpen de draken te verslaan.

Toch raakt hij op een gegeven moment de meest gevaarlijke draak (Toothless / Tandloos). Uiteindelijk krijgt hij een band met deze draak en ontdekt hij dat de draken een reden hebben om steeds het dorp aan te vallen. Wanneer hij het drakenprobleem oplost, worden de draken en de Vikingen vrienden en blijven Toothless en Hiccup onafscheidelijk.

Na deze film is er een vervolg gemaakt en binnenkort zal op Netflix ook een serie te zien zijn, gebaseerd op de karakters van deze DreamWorks computer-animatie film. Maar behalve de films en de serie bekijken, zijn er nog veel leukere manieren te bedenken om je te vermaken met draken: het nieuwe speelgoed van SpinMaster.

Screenshot 2015-06-03 at 21.06.32

We kregen meerdere speelsets ter recensie toegestuurd. Als snel bleken speelsets waarin Tandloos en Hikkie zaten, mijn kinderen het meest aan te spreken, zoals bijvoorbeeld onderstaande speelset:

hoe-tem-je-een-draak-tandloos-1-trotse-vaders-2 hoe-tem-je-een-draak-tandloos-1-trotse-vaders

Toch was dit niet de eerste set die uitgepakt werd. Dat was de “lichgevende” draak. Hij geeft niet echt licht, maar is een ‘glow-in-the-dark’ draak. En dat is voor een kind wat soms bang is in het donker een grote steun! Een draak die zichtbaar aanwezig is, zorgt er natuurlijk voor dat er geen monsters of waar je kind dan ook bang voor is, de slaapkamer meer in durft!

hoe-tem-je-een-draak-tandloos-trotse-vaders-moeders-draken-6 hoe-tem-je-een-draak-tandloos-trotse-vaders-moeders-draken-4

Los daarvan is het een prachtige draak om mee te spelen. En om in het donker van de hoogslaper naar beneden te laten ‘vliegen’. Gelukkig is dit speelgoed van SpinMaster erg degelijk en kan de draak de vele valpartijen prima aan zonder enige schade!

hoe-tem-je-een-draak-tandloos-trotse-vaders-moeders-draken-5 hoe-tem-je-een-draak-tandloos-trotse-vaders-moeders-draken-3

Toen mijn jongst zoon zijn eerste homerun sloeg bij honkbal, mocht hij dan eindelijk de door hem zo fel begeerde speelset van Tandloos en Hikkie samen met een ‘Armored’ groene draak, klik hier voor een uitgebreide recensie van deze combinatieset >>>>

hoe-tem-je-een-draak-tandloos-trotse-vaders-moeders-draken-2

En nu kunnen er echt avonturen gespeeld worden, ook samen met broer / zus. En de draken staan nog leuk ook, op de plank boven het bed van mijn zoon. Goed, degelijk speelgoed wat echt lijkt op de figuren in de film en waar enorm leuk mee gespeeld kan worden.

Hoe Tem Je een Draak – Tandloos vs. Armored – Speelset
Bekijk op bol.comDraken en Hikkie, SpinMaster
Bestel dit speelgoed hier >>>>
Deze en andere draken zijn ook in speelgoedwinkels te koop.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Feestelijke première van Hoe Tem Je Een Draak 3 [verslag]

Zaterdag 12 januari was in Pathé Arena in Amsterdam de feestelijke première van Hoe Tem …