Zo kun je verantwoord een avondje wijnen met de meiden

Wijnen met de meiden? Zet een oppas in

Wil je een avondje verantwoord wijnen met de meiden? Dan is het zeker aan te raden om iemand te zoeken die kan oppassen op de kinderen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je kids als je weg bent. Een oppas inhuren brengt diverse voordelen met zich mee en is voor zowel jou als je kids voordelig. Wij vertellen je in dit artikel waarom je zeker moet overwegen om een oppasser in te schakelen en wat de voordelen hiervan zijn. Lees snel verder en ontdek meer!

Je kunt lekker weg met de meiden of met je partner

Het kan zijn dat je misschien lange tijd geleden voor het laatst bent uitgeweest met de meiden of met je partner. En dan wordt het zeker weer eens tijd, want een avondje wijnen met de meiden of met je partner op stap kan veel goeds doen voor jullie band. Wanneer je een oppas inhuurt, kun je weer even wat tijd aan elkaar besteden zonder de kinderen erbij. Naast lekker wijnen met je vriendinnen kunnen jullie ook nog de dansvloer onveilig maken, uit eten gaan of de bioscoop bezoeken. Jouw kids zijn immers in goede handen.

Ook ‘s avonds inzetbaar

Ook een goede reden om een oppasser in te schakelen, is dat je deze ook in de avond kan inzetten. Je kunt zo lekker een avondje wijn drinken met vriendinnen om vervolgens de stad in te duiken. Een oppasser is doorgaans flexibel in te schakelen en er is altijd wel een oppas te vinden die ook in de avond op je kinderen kan passen.

Minder geld kwijt dan bij de kinderopvang

Als je een oppasser inhuurt, ben je minder geld kwijt dan wanneer je je kind naar de kinderopvang brengt. Voor een oppasser zal je gemiddeld 6,50 per uur kwijt zijn en voor de kinderopvang betaal je al snel 8 euro per uur. Ook ben je bij de kinderopvang aan vaste prijzen gebonden en kun je met een oppasser nog onderhandelen over de prijs.

Je kids blijven in hun eigen omgeving

Wanneer je een oppasser inhuurt, brengt dit ook het voordeel met zich mee dat je kinderen in hun eigen vertrouwde huis kunnen blijven. Ze kunnen slapen in hun eigen bed en spelen met hun eigen speelgoed. Dit geeft kinderen meer vertrouwen en rust. Daarbij kunnen ze ook spelen met hun eigen vriendjes en vriendinnetjes.

Genoeg redenen om een oppasser in te zetten als je lekker met vriendinnen wilt wijnen . Ben je zelf oppasser en wil je oppaswerk in Amsterdam verrichten? Dan kun je via deze link snel een oppasgezin vinden.

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Het wilde leven van Benjamin Bontje

Bij Het wilde leven van Benjamin Bontje denk je misschien niet meteen aan….. een rat. …