Max en Mic in letterland

Het is nog donker als het avontuur begint, buiten is het koud en waait de wind.
Mic rilt en zwaait met zijn staart.
Max weet de weg, hij heeft de kaart.

Tijdens het avontuur komen ze alle letters van het alfabet tegen. Max en Mic lopen langs een rivier van chocola. Hier kan je kind kan de letter C gaan zoeken. Zo leren ze alle letters van het alfabet. De ene keer is de letter beter te vinden dan de andere keer. Zo blijf het leuk voor de kinderen.

De tekeningen zijn met mooie kleuren ingekleurd. Er zitten herkenbare dingen voor kinderen in, maar ook voorbeelden die niet zoveel voorkomen. Mijn 2 oudste kinderen (van 5 jaar en 3 jaar) vinden het een erg leuk boek. Zelf vind ik het een leerzaam boek en leuk om voor te lezen.

Max en Mic in letterland – Leon Romer
Prentenboek, hardcover, 48 pagina’s, The house of Books
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

 

About Bianca

bianca.hudepol@gmail.com'

Check Also

Het geheime leven van virussen

Er zullen weinig kinderen zijn die nog nooit van Corona gehoord hebben. Ze weten dat …