Het heerlijkste Sinterklaas Voorleesboek

De weken dat Sinterklaas in het land is zijn voor veel kinderen de spannendste van het jaar. Dit boek staat vol verhalen en versjes voor de Sinterklaastijd. Alles komt erin aan bod, van de lange reis op de pakjesboot en de intocht van Sinterklaas tot verlanglijstjes maken, het zetten van je schoen en natuurlijk pakjesavond.

Met bijdragen van bekende auteurs als Annie M.G. Schmidt, Imme Dros, Hans Hagen, Bart Moeyaert, Sieb Posthuma, Edward van de Vendel en vele anderen. Het boek is in kleur geïllustreerd door onder anderen Fiep Westendorp, Sebastiaan van Donick, Harrie Geelen, Philip Hopman, Jan Jutte en Martijn van der Linden. Een heerlijk boek om vele avonden uit voor te lezen!

Recensie
In Het heerlijkste Sinterklaas Voorleesboek zijn de mooiste en leukste sinterklaasverhalen gebundeld. Verschillende auteurs hebben meegewerkt om dit boek tot stand te laten komen. Door de medewerking van de vele auteurs, is Het heerlijkste Sinterklaas Voorleesboek een boek geworden met een diversiteit aan sinterklaasverhalen. En juist dat, maakt dit boek zo leuk. Elke auteur heeft weer een eigen wending aan het boek gegeven, waardoor je elke dag weer een totaal ander verhaal kunt gaan voorlezen.

Zelf vind ik de verhalen van Annie M.G. Schmidt altijd heel erg leuk om(voor) te lezen. Dus persoonlijk vind ik het dan ook erg leuk, dat er in Het heerlijkste Sinterklaas Voorleesboek een paar verhalen van haar staan. Maar de verhalen van de overige auteurs zijn allen stuk voor stuk ook schitterend om voor te lezen.

Het heerlijkste Sinterklaas Voorleesboek is zeker een aanrader. Mijn kinderen vinden de verhaaltjes zo leuk dat ik er elke dag een verhaaltje (of meerdere verhaaltjes) uit voor moet lezen.

Het heerlijkste Sinterklaas Voorleesboek – Annie M.G. Schmidt, Imme Dros en vele anderen
Sinterklaasboek, hardcover, 127 pagina’s, Querido
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>


About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

De avonturen van Tommie en Lotje (deel 2)

Deze bundel staat vol herkenbare, humoristische en soms ook spannende verhalen over Lotje en haar …