Lente…. zon…. zonnebrandcrème!

ladival[11]Nu de lente haar intrede heeft gedaan en ook die heerlijke zomer in het verschiet ligt, vinden wij het de hoogste tijd om eens na te gaan denken over de juiste zonnebrandcrèmes. Voor onze kindjes en voor onszelf.

Baby’s (en kinderen) hebben een enorm kwetsbare huid. Dit komt onder andere doordat de lichaamseigen beschermingsmechanismen nog niet volledig zijn ontwikkeld. De kans op verbranding is hierdoor hoger dan bij volwassenen, evenals het risico op huidkanker.

Steeds meer mensen krijgen huidkanker en dermatologen zien patiënten op steeds jongere leeftijd bij hen komen. Een van de oorzaken is dat kinderen onbeschermd in de zon spelen. Volgens de KWF Kankerbestrijding zijn ouders zich daar niet goed van bewust.

kinderen SPF 50 + flaconOk, het is dus belangrijk om niet alleen je kindje in te smeren tijdens een dagje aan zee, maar ook de blote huid tijdens het buitenspelen op het schoolplein, in de zandbak, op de fiets etc. Het moet een gewoonte worden om je kindje in te smeren. Nu we dit weten is het voor ons belangrijk om de juiste producten voor deze kwetsbare kinderhuid te gebruiken. We gingen op zoek naar zonnebrandproducten voor kinderen, vergeleken wat verschillende merken en producten en kwamen uiteindelijk uit op Ladival zonnebrandcrèmes.

Ladival is een van origine Duits zonnebrandmerk dat daar enorm groot is, net als in het zuiden van Europa zoals Spanje. In deze landen smeren moeders massaal hun kindjes in met Ladival. Niet alleen omdat hun producten speciaal ontworpen zijn voor de kinderhuid, ook omdat ze vrij zijn van parfums, conserveringsmiddelen, parabenen en kleurstoffen. Het merk is verkrijgbaar bij de apotheek en dat geeft ons gelijk een gevoel van vertrouwen. Als apothekers voor Ladival kiezen, dan is de kwaliteit goed.

De producten van Ladival voor Kinderen bevatten hele krachtige beschermingsfilters om de kinderhuid te beschermen tegen UV-A en UV-B straling. Tevens, en daarin is Ladival onderscheidend, beschermen hun producten tegen IR-A straling. Kortom, een krachtige bescherming. Daarnaast zijn de producten van Ladival voor Kinderen enorm watervast.

kinderen SPF 50 sprayLadival adviseert om kinderen, voordat ze naar buiten gaan, goed in te smeren met een royale laag Ladival voor Kinderen zonnemelk. Immers, smeer je te zuinig, dan wordt de factor zoals bij iedere zonnebrandcreme lager. Goed smeren dus, ongeveer een borrelglaasje per smeerbeurt voor het hele lijfje.

Daarna is het raadzaam om elke twee tot drie uur weer goed in te smeren. Wanneer je je kindjes tijdens het spelen even wat wil ‘bijwerken’ dan is hun handige spray ideaal. Deze laat een dunner laagje achter dan de melk dus het is met name handig voor tussendoor.

Ladival voor Kinderen is verkrijgbaar in:
-Melk (factor 30 en 50+)
-Spray (factor 30 en 50+)

Voor volwassenen heeft Ladival een hele mooie lijn voor de Zongevoelige Huid en voor de Normale Huid.

Wil jij kennismaken met de producten van Ladival? Wij verloten binnenkort 2 pakketjes met een spray en een milk. Houd dus goed onze website in de gaten!

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Zin in: vakantie in Frankrijk!

Ons gezin houdt van kamperen. Mijn oudste zou het liefst met een rugzak de natuur …