Familiefilm Arthur Christmas

Buiten is het al te zien, de kerst komt eraan. De Kerstman is al druk met het inpakken en verzamelen van cadeautjes voor alle kinderen. Hoe krijgt de Kerstman het eigenlijk voor elkaar om alle cadeautjes in slechts één nacht te bezorgen? De familiefilm Arthur Christmas laat zien hoe de Kerstman en zijn hulpjes te werk gaan.

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …