Opera Familia theaterconcert

Opera Familia – bestaande uit mezzosopraan Carla, bariton Paul en hun dochter sopraan Belinda – braken door in 2011 nadat ze meededen met het televisieprogramma Holland’s Got Talent. Hun debuutalbum II Canto werd binnen twee weken met goud bekroond en vanaf dat moment raakte hun carrière in een stroomversnelling. Vanaf 8 november 2012 begon hun eerste theaterconcert door heel Nederland. Samen met mijn man was ik aanwezig bij een speciale try-out voorstelling van dit theaterconcert. En ik moet zeggen; ik was blij verrast!

Het concert is niet alleen maar opera. De successen van het debuutalbum worden afgewisseld met hoogtepunten uit opera, musical en film en pakkende Nederlandstalige songs van eigen hand. Het concert is ontroerend, humoristisch, persoonlijk en sfeervol. Vooral de liedjes Kind en Liefde hebben mij enorm ontroerd. Juist de afwisseling tijdens de voorstelling is erg mooi.

Tijdens de voorstelling krijgen we te horen dat de opa van Belinda altijd opera heeft gezongen. Dit vond Belinda altijd erg mooi en hier is haar liefde voor opera begonnen. Op de achtergrond zien we dan ook een mooie foto van haar opa. Dit maakt het concert erg persoonlijk. Er zitten meer persoonlijke dingen verwerkt in het concert. Zo is er tijdens het lied Kind een prachtige baby foto van de dochter Belinda te zien. De vele anekdotes zorgen voor de nodige humor. Zo krijgen we op een hele leuke manier een beeld van de Opera Familia.

Het concert is zeker weten niet alleen voor mensen die van opera houden. Door de diversiteit van de show, zal het concert voor een breed publiek erg leuk zijn!

Bestel hier de CD van Opera Familia>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

De eerste vrouw [recensie]

Meeslepende, op feiten gebaseerde roman over de stormachtige liefde tussen twee van de grootste filmsterren …