Koningsdag 2014

Morgen is koning Willem-Alexander jarig, maar omdat het morgen zondag is, wordt het Koningsdag vandaag gevierd.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prinses Beatrix en andere leden van de koninklijke familie begonnen de dag met een bezoek aan het historische dorp De Rijp. ’s Middags gingen ze naar Amstelveen waar de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane een deel van de route meeliepen.

De koning en koningin hadden via de RVD laten weten pas op de dag zelf te willen beslissen of hun kinderen aanwezig zouden zijn. Het was dan ook een grote verrassing voor de meeste mensen dat ook de prinsesjes er bij waren.

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De kerstkaart van het Koninklijk gezin

Ons koningshuis was in mei 2021 al bezig met de kerstkaart! Ze doen het daarmee …