Verras me – Sophie Kinsella

Op de cover van Verras me staat “Degene die je het beste kent, kan je soms het meeste verrassen“. Het boek is geschreven door Sophie Kinsella, die ook (onder andere) de ‘Shopaholic-boeken’ heeft geschreven. Ik had nog niets van haar gelezen en was het ook niet van plan (ik houd meer van thrillers en Nederlandse literatuur) maar toen werd ik ziek…. en begon ik toch aan Verras me….

Het verhaal
Sylvie en Dan zijn al tien jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben een schattige tweeling, een mooi huis, en een prima baan. Dat kan zo nog wel 68 jaar doorgaan! Saai! De paniek slaat toe. Om hun huwelijk fris en scherp te houden, besluiten ze elkaar te verrassen. Met sexy photoshoots, dates en onverwachte uitjes. Maar alles gaat mis. De verrassingen brengen meer aan het licht dan wenselijk. Met hilarische gevolgen.

Mening
Wat een mazzel dat ik Verras me net toegestuurd had gekregen toen ik ziek werd. Meestal stuur ik boeken die ik als ‘chicklit‘ beschouw, door naar andere recensenten die meer van dit genre houden, maar ik ben nu zelf ook fan! Wat een heerlijk boek.

Een plot wat meer verrassend is dan ik tevoren had bedacht, sympathieke personages, heerlijke situaties waarbij ik af en toe hardop zat te lachen en herkenbare huiselijke toestanden. Echt een boek waar ik enorm van heb genoten en wat me doet uitkijken naar andere boeken van deze schrijfster en ook naar andere boeken in een genre wat in onvoldoende heb gewaardeerd tot nu toe!

Verras me – Sophie Kinsella
Paperback, 375 pagina’s, uitgeverij The House of Books
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share