Zo voelt het in Afrika

Ga je mee naar de Savanne? Sla dit boek open en alle dieren komen voorbij. Je leert hoe ze geboren worden, wat ze eten, welk geluid ze maken, en…je kunt ze zelfs aaien!

Recensie
Helemaal geweldig vinden mijn kinderen dit voel-boek. Mijn dochter van 2 jaar is voornamelijk bezig met het voelen van de dieren. Vooral de dieren met zachte haren, vind ze heerlijk om te voelen. Maar ook de krokodil met zijn schubben vindt ze erg interessant. Mijn zoon van 4 jaar is erg geïnteresseerd in de dieren zelf. Dus bij hem lees ik het hele boek voor. Zo leer je in dit boek onder andere hoe leeuwen hun prooi aanvallen, dat krokodillen wel 50 eieren leggen, hoe een olifant zichzelf wast en nog veel meer. Mijn zoon vraagt ook echt door over die dieren. Dat maakt het voorlezen extra leuk.

Behalve dat ze de dieren in dit boek kunnen voelen, staan er ook flapjes in. Dit zorgt voor net dat beetje extra in dit toch al superleuke boek. De illustraties zijn levendig, kleurrijk en prachtig getekend. Zo voelt het in Afrika zal hier nog vaak van de boekenplank gehaald worden. De combinatie van voelen, flapjes en super mooie tekeningen zorgen voor een prachtig leerzaam boek. Een echte aanrader dus!

Zo voelt het in Afrika – Xavier Deneux
Prentenboek, hardcover, 16 pagina’s, Gottmer
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Hamstersaurus Rex – Tom O’Donnell

Hij heeft dinotanden, messcherpe klauwen… en een heel zachte vacht! Het is Hamstersaurus Rex, de …

Share
Share