Nieuwe bioscoopfilm over Asterix en Obelix in de maak [trailer en informatie]

Zoals ik al eerder heb verteld, ben ik al vanaf mijn 7de fan van de stripboeken over Asterix en Obelix. Ik spaar ze nog steeds, maar mijn hart ligt bij de eerste boeken en daarom vind ik het extra leuk dat de nieuwe bioscoopfilm over Asterix en Obelix het verhaal vertelt van het eerste stripboek uit de serie. Deze is al eerder verfilmd, met acteurs, maar zelf vind ik de animatiefilms leuker.

Het verhaal
Wanneer de oude tovenaar Panoramix valt tijdens het plukken van maretakken, besluit hij om de toekomst van hun dorp veilig te stellen en zijn kennis over te dragen. Samen met Asterix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij door het Gallische rijk, op zoek naar een getalenteerde en betrouwbare Galliër aan wie hij “het geheim van de toverdrank” kan toevertrouwen. Panoramix’ rivaal Sulfurix is echter vastberaden om het geheim te ontrafelen en probeert samen met de Romeinen het plan van de Galliërs te dwarsbomen…

Trailer

Asterix, Het Geheim Van de Toverdrank draait vanaf 12 december 2018 in de Nederlandse bioscopen met de stemmen van Dylan Haegens, Bas Keijzer, Huub Dikstaal. Het is echt een film om met het hele gezin naar toe te gaan. Ik kijk er naar uit!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Nieuwe Downton Abbey film [informatie en trailer]

Toen ik naar de première van de eerste Downton Abbey film ging, had ik nog …

Share
Share