Chuck & Friends: Vrienden naar de finish!

chuckChuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve en grappige dromer en doener met de wereld aan zijn wielen. Samen met zijn vrienden zoeken ze de grenzen van hun fantasieën op. Ze beleven altijd grote avonturen die meestal eindigen in een wijze les en veel modder.

Afleveringen op deze DVD:

– Rowdy’s werken
– Opa Treadwell
– Super Sweeper Chuck
– Oppas problemen
– De legende van Big Tire
– Hard werken geblazen

Recensie
Chuck & Friends….mijn kinderen kijken er regelmatig naar. Ze waren dan ook erg blij met deze DVD. Op deze DVD staan zes afleveringen van Chuck & Friends. Alle afleveringen duren ongeveer 10 minuten. En in elke aflevering beleven Chuck en zijn vrienden allerlei avonturen. In de aflevering van Opa Treadwell willen  Chuck en zijn vrienden gaan kijken bij de truckshow- wedstrijd. Ze gaan er van uit dat opa Treadwell zeker weten gaat winnen. Want opa is de sterkste , de snelste en de stoerste auto. Maar opa is niet meer zo fit en sterk als Chuck dacht. Hoe krijgt hij opa op tijd fit en sterk voor deze wedstrijd?

chuckIn de aflevering van Oppas problemen moeten de ouders van Chuck even weg en ze hebben een oppas  geregeld. Chuck bedenkt dat hij een bioscoop wil maken. De oppas weet niet of dit wel zo’n goed idee is. Lukt het Chuck om de oppas over te halen om toch een bioscoop te maken?

Dit en nog meer avonturen beleven Chuck en zijn vrienden op deze DVD. Juist de herkenbaarheid van ondeugende streken vinden mijn kinderen heel erg leuk. Hoe meer streken, hoe leuker ze Chuck vinden! Deze DVD van Chuck & Friends is dan ook een schitterende DVD voor alle liefhebbers van Chuck & Friends.

Bestel deze DVD hier >>>>

 

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …