Cd Bobo (Studio 100)

CD van Bobo (Studio 100)

Tracklist:

 1. Bobo
 2. Het Bobo doe-lied
 3. Boboband
 4. Verstoppertje
 5. Heb jij mijn oren gezien
 6. Konijntjes zijn blauw
 7. Huppellied
 8. Een eendje
 9. Ijsjes eten
 10. Plekje
 11. Fanfare
 12. Pannenkoenrock
 13. Verjaardagslied

Recensie
Wat een leuke cd! Op de cd staan hele leuke swingende nummers. Als je kindje net als mijn zoontje van muziek houd dan is de cd van Bobo zeker een aanrader Het nummer pannenkoekrock is hier favoriet. Elk vriendje dat komt spelen krijgt de cd te horen en er wordt door alle kindjes lekker op de muziek gedanst.

Bestel deze CD hier via Bol.com>>>

About Francien

Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

Samson & Gert wordt Samson en …. Marie!

“Ik moest kloppen want de bel doet het niet“, zei ik gisteren nog tegen mijn …