Slaap zacht!

slaap-zacht-TMHet boek dat je vele slapeloze nachten kan besparen
‘Ik ben nog niet moe!’ Klinkt dit je bekend in de oren? Je bent niet alleen. Uit onderzoek blijkt dat 43 procent van de ouders het afgelopen half jaar regelmatig uit zijn slaap werd gehouden door zijn kroost. Er bestaat helaas geen wondermiddel om je kind elke nacht te laten slapen als een roos. Maar met een goed slaapritueel en een positieve aanpak van het slaapgedrag van je kind kom je al een heel eind.

Ontwikkelingspsychologe Inge Glazemakers helpt je stap voor stap op weg. Je ontdekt welk slaaptype bij jouw kind hoort en welke technieken en tips in jouw gezin het meeste effect zullen hebben. En bovenal: ze toont hoe je samen met je kind op een leuke manier kunt werken aan een betere nachtrust! Een praktisch antwoord op veelgestelde vragen als: – Hoeveel slaap heeft je kind eigenlijk nodig? – Wat als je kind echt niet naar bed wil? – Of wat als je kind altijd met het verkeerde been uit bed stapt? – Hoe verjaag je angsten en nachtmerries? – En hoe pak je bedplassen aan?

Mening
Mooie combinatie van kennis en tips. Er worden veel verschillende onderwerpen aangepakt, op een heldere manier en goed onderbouwd. Een steuntje in de rug voor ‘nachtouders’ en voldoende tips om er ook een voor jouw kindje te kunnen vinden (hoop ik voor je….)

Slaap zacht! – Op weg naar een goede nachtrust voor kinderen en hun ouders – Inge Glazenmakers
Paperback, 232 pagina’s, uitgeverij Lannoo
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Geniet van een heerlijke nachtrust om overdag energiek te zijn voor je kinderen

Voel je je als ouder de hele tijd moe? Dat is zo gek nog niet. …

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Share
Share