Speelgoed van het Jaar 2014

Ook dit jaar zijn er weer verkiezingen voor Speelgoed van het Jaar. In verschillende leeftijdscategorieën zijn allerlei soorten speelgoed, variërend van interactieve knuffels tot spelletjes en van bouwdozen tot zand en klei. Trotse Moeders heeft een groot aantal van deze producten binnengekregen en die gaan we allemaal bespreken op onze website.

Voor veel (groot)ouders komt deze verkiezing op een goed moment. Net voor de man-met-baard uit Spanje komt rijden, of de andere man-met-baard in de arrenslee stapt, wordt bekend gemaakt welk speelgoed in iedere leeftijdscategorie de titel “Speelgoed van het Jaar 2014” mag dragen.

verkiezing-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moedersTrotse Moeders vindt dat al het genomineerde speelgoed in aanmerking komt voor extra aandacht en neemt dit jaar de tijd om in aanloop naar de bekendmaking van de winnaars, alvast wat speelgoed aan jullie voor te stellen. Dit doen we door commentaar uit het juryrapport te laten zien, foto’s te plaatsen en indien mogelijk, een filmpje van het speelgoed te tonen. Op die manier kun je een indruk krijgen of het speelgoed iets voor je kind(eren) is.

Tot en met 1 november 2014 kun je kiezen welk speelgoed volgens jou mag winnen. Dat doe je door naar de website van Speelgoed van het Jaar te gaan en daar je stem uit te brengen. stem-en-winDoen hoor, want naast een vakjury, zijn ouders ook erg belangrijk in het bepalen van de uiteindelijke winnaars!

Natuurlijk is Trotse Moeders ook aanwezig bij de bekendmaking op op 5 november 2014 en zal daarvan ook verslag gedaan worden, je kunt dus al snel zien of jouw keuze ook de uiteindelijke winnaar is geworden. speelgoed-van-het-jaar-robot-trotse-moedersDoor te stemmen maak je ook nog eens kans op mooie prijzen!

Hieronder een lijst met een link naar het besproken artikel, zodat je direct naar het speelgoed kunt gaan waarover je meer wilt weten.

0 t/m 3 jaar:
Chicco Danny Drift >>>>

4 en 5 jaar
Hasbro Play-Doh Dolle doh doh spel >>>>
Ravensburger Knorbal! >>>>
Goliath Super Sand Castle >>>>
VTech Little LovePraat met mij Baby >>>>

6 en 7 jaar
Lego Friends Heartlake winkelcentrum >>>>
Playmobil Groot draairad met kleurrijke verlichting >>>>

8 en 9 jaar
K’nex Star Shooter Achtbaan >>>>
Hasbro Nerf Rebelle Secret Agent Bow >>>>
Lego Chima Phoenix Vuurtempel >>>>

10 en 11 jaar
Eureka Laser Maze >>>>
ITNetherlands Rainbow Loom Starter Kit >>>>
Goliath Flying Dragon >>>>
Lego Ultra Agents hoofdkwartier >>>>

12 plus
Goliath Kakelspektakel >>>>
Identity Games Nieuwe Wildernis Bordspel >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

LEGO Friends Heartlake winkelcentrum

Het LEGO Friends Heartlake winkelcentrum is Speelgoed van het Jaar 2014 geworden in de leeftijdscategorie …

Share
Share