Kinderen gezocht voor nieuwe BEN 10 spelshow

40 kinderen uit Nederland en België krijgen de unieke mogelijkheid om de wereld te laten zien dat zij de allergrootste fan van Ben 10 fan zijn en zullen strijden op televisie ten overstaan van miljoenen kijkers. Kinderen tussen 7 en 11 jaar kunnen zich aanmelden en moeten zich klaarmaken om hun hersenen op de proef te stellen in een tijdrace, hun Ben 10 en alien kennis te tonen, en hun fysieke vaardigheden te testen in deze spannende spelshow. En de opnames zijn in Londen!

Twenty Twenty
Deelnemers kunnen zich tot en met 19 juni 2011 aanmelden. Het Britse productiemaatschappij Twenty Twenty is verantwoordelijk voor de productie van het programma. Zij produceren bijvoorbeeld ook de succesvolle televisieshows als Supernanny en Who Do You Think You Are. Een lokaal castingbureau selecteert de 40 definitieve deelnemers, die onder begeleiding van een volwassene in juni worden overgevlogen naar Londen voor de opnames.

Over de spelshow
In elk van de tien 22 minuten durende shows worden vier deelnemers naar Ben 10’s geheime basis gebracht, waar ze alle ins en outs van de Omnitrix leren kennen en het op moeten nemen tegen de slechte Vilgax. In vier spelrondes worden de deelnemers getest op hun Ben 10 kennis, krijgen ze te maken met lichamelijke en mentale uitdagingen en een spannend eindspel.

De spelshow is een originele Cartoon Network productie en wordt in eerste instantie geproduceerd voor 12 Cartoon Network landen dit jaar. De Ultieme Uitdaging spelshow start in november dit jaar op Cartoon Network en belooft een buitengewone ervaring te bieden, niet alleen voor de gelukkige deelnemers, maar zeker ook voor de kijkers thuis.

Download hier het aanmeldingsformulier: http://www.cartoonnetwork.nl/sites/www.cartoonnetwork.nl/files/ben10-ultimate-challenge-form-NL.pdf

Lees ook:
Kung Fu Panda 2
Archikidz 2011: De gestapelde stad
Gratis zwemmen bij de Sprookjescamping

Share

About Joni Blesgraaf

joni@hotmail.com'
24 jaar oud en woont in Overveen. Geboren in Haarlem. Heeft Sport en Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) gestudeerd aan Hogeschool INHolland Haarlem. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt als assistent leidinggevende in de buitenschoolse opvang in Heemstede. Nu bezig met Spaans leren, veel sporten en houdt van schrijven.

Check Also

Internet en TV combineren voor een persoonlijke ervaring

Met een internet en TV abonnement heb je een combinatie in huis die van televisie …

Share
Share