Even (opnieuw) voorstellen: Trotse Moeder Marjolein

marjolein-blogger-trotse-moedersAls Trotse Moeder van een dochter heeft Marjolein al vele blogs voor TrotseMoeders.nl geschreven. De laatste dateert alweer van april 2013. Inmiddels is er veel gebeurd: dochter Jasmijn is al bijna 4 jaar en Marjolein en haar man Peter zijn de Trotse ouders geworden van zoon Daan, die 1 jaar is.

Marjolein gaat weer opnieuw bloggen op deze website. Een aantal vaste lezers van dit blog zullen haar nog kennen, maar voor de anderen stelt zij zich hieronder zelf voor:

Mijn naam is Marjolein, inmiddels 30 en ik heb besloten ook maar eeuwig deze leeftijd aan te houden. Ik woon samen met mijn eigenwijze, maar liefdevolle man, Peter, in een klein dorpje in de Achterhoek. Ons huis is gevuld met 2 prachtige kinderen, een hond en een stel vissen. In mei 2011 werd ons prinsesje Jasmijn geboren en in januari 2014 kwam daar kleine Daan bij.
Mijn brood verdien ik met mijn eigen bedrijf aan huis, wat heel veel vrije tijd in beslag neemt, maar als we tijd over hebben reizen we graag met de camper, lees ik lekker een boek, of ondernemen we leuke uitstapjes met de kinderen. Als Trotse Moeder vertel ik dan ook graag over mijn kindjes, mijn chaotische, maar gelukkige leven en alles wat er verder bij komt kijken.

marjolein-kinderen-blogger-trotse-moeders

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Inge

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share