HappySocks Maillots

bigdotsHappySocks, van origine een Zweeds bedrijf, wil de wereld een beetje gelukkiger maken door een alledaags voorwerp om te toveren in een ‘kleurrijk stukje design’. En daar zijn ze wat mij betreft heel goed in geslaagd. Want wat is er alledaagser dan een paar sokken? En hoe blij word je van de vrolijke dessins van HappySocks. Ik word er in ieder geval heel blij van. En hebberig. Wie de site bezoekt of in mijn geval een maillot in handen krijgt, moet haast wel dezelfde conclusie trekken.

Het Zweedse merk begin ooit met producten voor volwassenen, maar breidde vorig jaar uit met een design kindersokken collectie. Dit jaar worden daar drie maillots aan toegevoegd: zebra wit/zwart, de gekleurde big dot en een dik strepenpatroon en aan mijn jongste dochter de eer om deze te testen. Zij is 14 maanden, iets bovengemiddeld qua lengte en gewicht.

Wij testen de big dot maillot in de maat 12 -18 maanden. Ik vind de maillot fijn aanvoelen, maar de been lengte wat aan de lange kant. Wanneer mijn kind hem aantrekt valt dit echter reuze mee. Helaas blijken de kleuren iets minder mee te rekken van de stof. Ik zie een beetje wit van de draad door de zwarte maillot heen komen.

Mijn meisje loopt, kruipt, valt, zit, klautert de hele dag heerlijk in haar HappySocks maillotje. Aan het eind van de dag ziet de maillot er nog verrassend goed uit. Vlekken van gras en zand lijken weinig invloed te hebben op de kleur. Er gaan alleen een paar draadje langs de grote kleurrijke stippen een beetje rullen. Hierdoor en door het doorschijnende draad ben ik toch minder overtuigd van de beloofde kwaliteit van de HappySocks maillots. De wasmachine blijkt daarentegen (na een wasbeurt) weer weinig invloed uit te oefenen op de kleuren en de elasticiteit. Al met al kom ik tot een gemengde testuitslag: qua design en comfort prachtige maillots, maar ze zijn wel behoorlijk aan de prijs.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Maak kinderkamers EN gaan slapen gezelliger met “SNURK”

Wanneer je kinderen wat ouder worden, en het ledikanten uitgegroeid zijn, is het meestal ook …

Share
Share