Venco / Red Band ijsjes

Toen het bericht in de media verscheen dat Venco / Red Band enkele van hun favoriete snoepjes als ijs ging uitbrengen, dachten veel mensen dat het een één april grap zou zijn. Maar ik kan jullie geruststellen: het is echt waar!

Drop ijsjes met een extra smaak
Voor alle liefhebbers van drop in combinatie met een andere smaak, zijn er nu twee nieuwe smaken Venco ijsjes op de markt gebracht (nou, op de markt… voorlopig alleen bij Albert Heijn).

Red Band Drop Fruitduo’s ijsjes
De bekende “drop-winegums” zijn er nu als ijsjes. In de smaken aardbei-drop, ananas-drop en sinaasappel-drop. Mijn favoriet is de ananas-drop. Het is een fruitijsje (met een volle fruitsmaak) waar op de bovenste helft een laagje drop zit.

Venco Schoolkrijt ijsjes
Deze snoepjes at ik altijd wanneer ik als kind bij mijn tante logeerde. En als ijsje zijn ze ook heerlijk! Deze zijn het lekkerst om te ‘eten’ door er kleine hapjes van te nemen zodat je beide smaken lekker door elkaar hebt.

Op verzoek ook de ingrediënten van de Red Band en Venco ijsjes, om te kunnen zien of je (of je kinderen) ze kunnen eten. Ik hoop het wel, ze zijn echt heerlijk!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

VTech Schep & Leer IJscokar

Ik lust echt altijd ijs. Als ontbijt, tussendoor, als toetje…. Je kunt mij altijd blij …

Share
Share