Woezel en Pip Hallo is daar iemand?

Woezel en Pip zijn op zoek naar vriendjes voor hun mooie optocht. Ze zoeken overal. Help je mee zoeken?

Recensie
Hallo is daar iemand?
is het eerste flapjesboek van Woezel en Pip. Mijn dochter van 3 jaar is erg gek op Woezel en Pip en op flapjes-boeken. Dus ze is vind dit flapjesboek van Woezel en Pip dan ook helemaal te gek. Haar favoriete hondjes in een flapjesboek…beter kan haast niet!

Woezel en Pip willen een optocht houden. Maar voor een optocht hebben ze meer dieren nodig. Daarom gaan ze op zoek naar dieren die met hun optocht mee wil lopen. InWoezel en Pip Hallo is daar iemand? zit achter elk flapje een dier verstopt. En natuurlijk wil elk dier wel meedoen met de optocht. En zo houden alle dieren met elkaar een grote optocht.

Woezel en Pip Hallo is daar iemand? is een prachtig flapjesboek. Een leuk verhaal met schitterende en kleurrijke illustraties. De flapjes zorgen ervoor dat het boek nog leuker en levendiger wordt. Woezel en Pip Hallo is daar iemand is dan ook zeker een aanrader.

Belangrijk om te weten is dat van elk verkocht boek van Woezel en Pip een deel naar de Guusje Nederhorst Foundation gaat, een organisatie die zich inzet voor de ‘vergeten kinderen van Nederland’.
Woezel en Pip Hallo is daar iemand? – Guusje Nederhorst
Flapjesboek, hardcover, 16 pagina’s, Moon
Bestel dit boek hier via Bol.com>>>

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Drukke dag: Kok – flapjesboek

De Vier Windstreken heeft een serie boekjes gemaakt over beroepen in dik kartonnen uitvoering. Je …

Share
Share