Avonturenpark Hellendoorn feestelijk geopend door 12-jarige “directeur”

Screenshot 2014-04-19 at 09.56.01De 12-jarige Jervin Leisink uit Deventer had een hele leuke prijsvraag gewonnen en werd daarmee “directeur voor één dag” van Avonturenpark Hellendoorn. In deze functie had hij de ’taak’ om het speelseizoen van dit pretpark officieel te openen.

Gisteren om 10.00 was het dan zo ver: tijdens een feestelijke ceremonie mocht Jervin op de rode knop drukken waarmee Avonturenpark Hellendoorn officieel geopend werd. Vervolgens mocht hij met 20 vrienden de hele dag plezier maken in het park!

Vanaf nu kun je je lol weer op met de meer dan 30 attracties, een belevenis voor jong en oud! Naast de attracties kun je genieten van de vertrouwde evenementen als Spellendoorn, de Zomer Stuntshow, Heksendoorn en het vorig jaar geopende Aquaventura Slidepark.

Screenshot 2014-04-19 at 09.55.29

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Officiële opening van THIS IS HOLLAND [verslag]

Op donderdagavond 1 februari 2018 werd THIS IS HOLLAND officieel geopend. De nieuwste Nederlandse ‘attractie’ …

Share
Share